DOBRO DOŠLI
Internet stranice Kulturno umjetničkog društva "Marof" Novi Marof

Kulturno-umjetničko društvo "Marof" iz Novog Marofa osnovano je 1980. godine te ove godine slavi jubilej, 30 godina postojanja! U društvu djeluje folklorna sekcija, tamburaška sekcija s vokalnim solistom, dječje sekcije te muška i ženska vokalna skupina. U rad društva uključeno je pedesetak članova, a u svom plesnom repertoaru društvo ima plesove iz cijele Hrvatske.

Kulturno umjetničko društvo "Marof" - fotografija iz 2002. godine

U 30 godina postojanja članovi društva izveli su preko 500 nastupa, što  u Hrvatskoj, što na brojnim gostovanjima u inozemstvu.

Osim sudjelovanja na gotovo svim hrvatskim folklornim festivalima, poput "Vinkovačkih jeseni", "Đakovačkih vezova", "Daruvarskih susreta" te plesnim smotrama u Zagrebu i Varaždinu, društvo bilježi i mnogobrojne cjelovečernje koncerte u mnogim hrvatskim gradovima.
Članovi društva bili su sudionicima i uglednih festivala u inozemstvu, pa tako valja izdvojiti višestruko gostovanje na Europskom folklornom festivalu u Austriji te Međunarodnom folklornom festivalu "Fete du Houblon" u Francuskoj, a gostovali su i u Sloveniji, Slovačkoj, Poljskoj, Njemačkoj, Makedoniji, Švedskoj, Španjolskoj, Italiji i drugdje ...


„Dani šljiva i rakija“ u Siraču
07. rujan 2014.

KUD „Marof“ je jučer sudjelovao na 7. danima šljiva i rakija u Siraču na poziv tamošnjeg KUD-a „Kamen“ koji je i bio organizator manifestacije a koji se ove godine održao po sedmi put.

Kako i sam naziv govori Festival je posvečen šljivi i proizvo ... prikaži


Sretan Uskrs!
20. travanj 2014.

Kulturno umjetničko društvo "Marof" svim svojim članovima, sugrađanima i svim ljudima dobre volje želi sretan i blagoslovljen Uskrs! :)
... prikaži


Valentinovo uz klape
16. veljača 2014.

Klapa "Marof" i KUD "Marof" organizirali su koncert klapa povodom Valentinova pod nazivom "Valentinovo uz klape".

Koncert je popratila dupkom puna velika dvorana kulturnog centra Ivan Rabuzin čime su naši sugrađani dali do znanja koliko je ovaj < ... prikaži


Sretna nova godina!
01. siječanj 2014.

Kulturno umjetničko društvo "Marof" svim sugrađanima i ljudima dobre volje želi sretnu i uspješnu novu 2014. godinu, da bude radosna, plodonosna i manje stresna nego prethodna :)
... prikaži


Sretan Božić!
25. prosinac 2013.

Kulturno umjetničko društvo "Marof" svim svojim članovima, sugrađanima i svim ljudima dobre volje želi čestit i blagoslovljen Božić! :)
... prikažiKUD "Marof" je član međunarodne organizaicje CIOFF

KONTAKT